Dan Bilzerian is waarschijnlijk de grootste Instagram beroemdheid van dit moment. Net als een hoop andere Amerikaanse beroemdheden heeft hij niet veel talent maar wel heel veel geld. Een groot verschil met deze andere beroemdheden is waarschijnlijk zijn nogal ruige levensstijl. Bilzerian heeft waarschijnlijk al dubbel geleefd en hij is nog lang niet van plan dit op te geven ondanks zijn medische complicaties als gevolg van zijn turbulente levensstijl en zwaar drugsgebruik.

Na zijn ‘mislukte carrière as Navy Seal, werd Dan succesvol in de pokerwereld. Waar hij een groot deel van zijn vermogen verdiende. Dit wordt geschat op 150 miljoen dollar.
Dan Bilzerian een echte dierenvriend. Hij heeft twee poezen, Smushball en Penelope genaamd en ook twee geiten die hij ziet als ‘normale huisdieren’.
Hij gaat ook regelmatig naar de sportschool waar hij vergezeld wordt door mooie rondborstige dames.

Verder houdt Dan van luxe, mooie vrouwen en dure auto’s. Hij heeft verschillende mooie huizen, in Hollywood Hills, California en Las Vegas, Nevada waar hij vaak wilde en bruisende feesten geeft. Hij bezit een collectie aan dure auto’s die in totaal miljoenen dollars waard zijn. Bijvoorbeeld een Lamborghini Aventador, een 1965 Shelby Cobra, een Bentley Continental, een oude Land Cruiser om naar het strand te rijden, en een Brabus 6X6 AMG G63. Overal waar hij verschijnt, wordt hij omringd door mooie vrouwen, alhoewel hij eigenlijk bekendstaat als ietwat vrouwonvriendelijk. Maar ja, met zoveel geld in de bank dan is persoonlijkheid niet altijd even belangrijk.

Bilzerian heeft zelfs even serieus overwogen om zich kandidaat te stellen als president van de Verenigde Staten. Hij dacht “Wat Donald Trump kan, kan ik ook, dus waarom niet?
Een zeer omstreden figuur die doet waar hij zin in heeft. En groot gelijk want met meer dan 10 miljoen volgers op Instagram en 150 miljoen in de bank dan kun je toch doen waar je zin in hebt.

Wil je meer artikelen ontvangen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

Naam

Email